Retour sturen

Niet tevreden over je bestelling of een deel daarvan? Geef dit dan binnen 14 dagen aan ons door. Daarna heb je nogmaals 14 dagen de tijd de bestelling of een gedeelte daarvan aan ons te retouneren. 

Hoe werkt het aanmelden van een retour? 
Je stuurt ons een mail dat je de bestelling of een gedeelte daarvan wil retouneren, wij sturen je vervolgens het herroeping/retourformulier toe. Als je deze invult en aan ons retouneert zorgen wij er samen voor dat je de artikelen kunt retourneren. Op deze manier kunnen wij je beter ondersteunen tijdens het retouneren.  Let op: oorbellen en gepersonaliseerde (bijv. gegraveerde) items worden niet teruggenomen ivm hygiene. Horloges kunnen worden teruggenomen, mits in orginele verpakking (incl. beschermplastic, batterijstopper). Let op:  te ontvangen retourbedrag is excl. verzendkosten. Dit staat tevens in de algemene voorwaarden die je kunt lezen vooraafgaand aan je bestelling.

Is je betelling compleet en onbeschadigd ontvangen? Dan krijg je het bedrag incl. de verzendkosten binnen 14 dagen retour gestort op de rekening waarmee je hebt betaald  (excl de verzendkosten van de retourneerkosten en excl. de verzendkosten van je 1e bestelling).

Het retouradres is: 
Hupje.com BV
Ruiske 4
5507 LX Veldhoven

De artikelen dienen in de originele verpakking, ongedragen en onbeschadigd retour gestuurd te worden. De kosten van retourzenden zijn voor eigen rekening. Hupje.com is niet aanprakelijk voor retourzendingen die kwijt raken. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde enveloppen worden door Hupje.com niet aangenomen, ongeacht de reden van het retour sturen. Indien je een verkeerde bestelling hebt ontvangen of als er iets ontbreekt, zorgt Hupje.com voor het verzenden van de juiste producten. De gemaakte verzendkosten worden in dat geval vergoed. Badkleding en oorbelletjes worden niet geruild of retour genomen ivm hygiene. Schoenen worden retour genomen, maar niet geruild.

© 2016 - 2023 www.hupje.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel