Sorteer op
 • zilveren kinderring dolfijn kristallen
  zilveren kinderring dolfijn kristallen

  Zilveren kinderringetje dolfijn met kristallen. Deze ringetjes zijn verstelbaar. Voor meisjes van ongeveer 4 tot 10 jaar, afmetingen: 13 tot en met 16 mm.

  € 14,95
 • zilveren kinderring hartje roze glitter
  zilveren kinderring hartje roze glitter

  Zilveren kinderringetje roze glitter hartje. Deze ringetjes zijn verstelbaar. Voor meisjes van ongeveer 4 tot 10 jaar, afmetingen: 13 tot en met 16 mm.

  Dit ringetje is onderdeel van onze eenhoorn collectie.

  € 14,95
 • zilveren kinderring eenhoorn blauw geel roze
  zilveren kinderring eenhoorn blauw geel roze

  Zilveren kinderringetje met een prachtige eenhoorn. Deze ring is vertelbaar, dus past altijd. Gemaakt van 925 sterling zilver.

  € 14,95
 • zilveren kinderring eenhoorn blauw roze
  zilveren kinderring eenhoorn blauw roze

  Zilveren kinderringetje met een prachtige eenhoorn. Deze ring is vertelbaar, dus past altijd. Gemaakt van 925 sterling zilver.

  € 14,95
 • zilveren kinderring vlinder roze kristallen
  zilveren kinderring vlinder roze kristallen

  Zilveren kinderringetje kiekeboe panda. Deze ringetjes zijn verstelbaar. Voor meisjes van ongeveer 4 tot 10 jaar, afmetingen: 13 tot en met 16 mm.

  € 13,95
 • zilveren kinderring alpaca
  zilveren kinderring alpaca

  Zilveren kinderringetje met een lieve alpaca. Deze ringetjes zijn verstelbaar. Voor meisjes van ongeveer 4 tot 10 jaar, afmetingen: 13 tot en met 16 mm.

  € 12,95
 • zilveren kinderring kiekeboe panda
  zilveren kinderring kiekeboe panda

  Zilveren kinderringetje kiekeboe panda. Deze ringetjes zijn verstelbaar. Voor meisjes van ongeveer 4 tot 10 jaar, afmetingen: 13 tot en met 16 mm.

  € 12,95
 • zilveren kinderring schelp blauw glitter
  zilveren kinderring schelp blauw glitter

  Zilveren kinderringetje schelp blauw glitter. Deze ringetjes zijn verstelbaar. Voor meisjes van ongeveer 4 tot 10 jaar, afmetingen: 13 tot en met 16 mm.

  Dit ringetje is onderdeel van onze eenhoorn collectie.

  € 14,95
 • zilveren kinderring panda roze strikje
  zilveren kinderring panda roze strikje

  Zilveren kinderringetje panda roze strikje. Deze ringetjes zijn verstelbaar. Voor meisjes van ongeveer 4 tot 10 jaar, afmetingen: 13 tot en met 16 mm.

  € 14,95
 • zilveren kinderring bloem
  zilveren kinderring bloem

  Zilveren kinderringetje met een lief konijntje. Deze ringetjes zijn verstelbaar. Voor meisjes van ongeveer 4 tot 10 jaar, afmetingen: 13 tot en met 16 mm.

  Levertijd 2-3 werkdagen

  € 12,95
 • zilveren kinderring ster roze kristallen
  zilveren kinderring ster roze kristallen

  Zilveren kinderringetje ster met roze kristallen. Deze ringetjes zijn verstelbaar. Voor meisjes van ongeveer 4 tot 10 jaar, afmetingen: 13 tot en met 16 mm.

  € 13,95
 • zilveren graveer ring hart
  zilveren graveer ring hart

  Een uniek cadeau waar meisjes heel blij van worden! Wie wil dat nu niet? Een prachtige 925 sterling zilveren ring met daarop je voorletter? De handgravering van de voorletter is bij de prijs ingebegrepen.

  € 14,95
 • zilveren kinderring hartje blauwe kristallen
  zilveren kinderring hartje blauwe kristallen

  Zilveren kinderringetje met hartje, bezet met blauwe kristallen. Deze ringetjes zijn verstelbaar. Voor meisjes van ongeveer 4 tot 10 jaar, afmetingen: 13 tot en met 16 mm.

  € 14,95
 • zilveren kinderring uiltje
  zilveren kinderring uiltje

  Zilveren kinderringetje uiltje met drie roze hartjes op het buikje. Deze ringetjes zijn verstelbaar. Voor meisjes van ongeveer 4 tot 10 jaar, afmetingen: 13 tot en met 16 mm.

  € 13,95

Ringen


Bij Hupje.com vind je verstelbare 925 sterling zilveren ringen en daarnaast ook ringetjes op maat. De keuze is reuze! We kunnen naast deze collectie ook ringen bestellen voor je. Vind je niet wat je zoekt? Stuur ons dan een mailtje: info@hupje.com 
De ringen tabel biedt een overzicht van de maten met een leeftijdsindicatie. Wil je precies weten welk ringetje je moet bestellen? Neem dan een stukje touw, bindt dit om het vingertje en meet daarna met een lineaal het aantal milimeters (kolom 2). Komt je maatje uit tussen 2 maten? Kies dan altijd voor de grootste maat van het ringetje.


Bekijk hier wat klanten van ons vinden via Webwinkelkeur! We zijn mega trots op onze beoordeling: 9.6!

© 2016 - 2023 www.hupje.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel