Garantie

Hupje.com hanteert de juweliers gebruikelijke voorwaarden voor garantie.

1. Breuk sieraden
Hupje.com geeft garantie op breuk, wanneer dit binnen 1 maand na aankoop gebeurt. Mocht een item tussen 1 en 3 maanden breken, dan bieden we je tegen kostprijs (50% korting) een nieuw sieraad aan.

- binnen 1 maand na aankoop: complete garantie 
Mocht er een fout zijn in de materialen, dan treed dit altijd op na een korte draagtijd. Daarom hanteert Hupje.com 1 maand garantie op breuk. Breekt je sieraad binnen deze termijn? Stuur ons dan een mail: info@hupje.com (samen met ordernummer + foto), dan ontvang je kosteloos een nieuw sieraad.

- 1 maand t/m 3 maanden na aankoop: gedeeltelijke garantie
Gaat je sieraad tussen 1 en 3 maanden kapot? Dan kun je tegen kostprijs een vervangend product ontvangen (50% korting). De oorzaak van de breuk is dan namelijk geen fabrieksfout, maar is ontstaan door onjuist gebruik of slijtage (door bijv. spelen, ergens achter blijven haken). Stuur een mail naar info@hupje.com (samen met ordernummer + foto) dan lossen we het op!

- na 3 maanden
Gaat je sieraad 3 maanden na aankoop stuk? Dan heb je helaas geen recht op garantie of vervanging. 

2. Breuk andere items dan sieraden (bijv. tijdelijke trend artikelen)
Hupje.com geeft garantie op breuk, wanneer dit binnen 1 maand na aankoop gebeurt. Mocht een item tussen 1 en 3 maanden breken, dan bieden we je tegen kostprijs (50% korting) een nieuw (vergelijkbaar) item aan.

- binnen 1 maand na aankoop: complete garantie 
Mocht er een fout zijn in de materialen, dan treed dit altijd op na een korte gebruikperiode. Daarom hanteert Hupje.com 1 maand garantie op breuk. Gaat je item binnen deze termijn kapot? Stuur ons dan een mail: info@hupje.com (samen met ordernummer + foto), dan ontvang je kosteloos een nieuw item.

- 1 maand t/m 3 maanden na aankoop: gedeeltelijke garantie
Gaat je item tussen 1 en 3 maanden kapot? Dan kun je tegen kostprijs een vervangend item ontvangen (50% korting). De oorzaak van de breuk is dan namelijk geen fabrieksfout, maar is ontstaan door onjuist gebruik of slijtage (door bijv. spelen, ergens achter blijven haken, breken van een onderdeel doordat het gevallen is). Stuur een mail naar info@hupje.com (samen met ordernummer + foto) dan lossen we het op!

- na 3 maanden
Gaat je item 3 maanden na aankoop stuk? Dan heb je helaas geen recht op garantie of vervanging. 

 

Klachten
We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@hupje.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

© 2016 - 2023 www.hupje.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel